Dr. Ryan Niemiec is előad az első Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferencián

Névtelen másolata (4)

November 21-én online rendezzük meg az első Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferenciát, amelyen a részvétel ingyenes. 

A konferenciánk kifejezetten szülőknek és pedagógusoknak szól. Legfőbb célunk, hogy a szülők és pedagógusok, érdeklődők megismerhessék azt az erősségalapú módszertant, amivel fejleszthetik saját gondolkodásukat, készségeiket és környezetüket, hogy aztán önmaguk és gyermekeik részére is sikerekben és egészségben gazdag életet teremthessenek.

A konferencián 19 neves magyar szakember előadó mellett részt vesz a karaktererősségek területének vezető kutatója, oktatója és szakértője, Dr. Ryan Niemiec a pszichológia doktora.

A kutató az oktatási igazgatója annak a VIA Karakter Intézetnek, amely egy globális, non-profit szervezet, mely célul tűzte ki a karaktererősségek tudományának népszerűsítését és kutatását.

Ryan 9 könyvet írt eddig a témában, több mint 80 cikke jelent meg és a pozitív pszichológia területén világszerte több, mint 700 workshopot, keynote előadást és webináriumot tartott már.

A Pennsylvania Egyetem oktatója, a Xavier Egyetem adjunktusa. 2011-ben megkapta az Amerikai Pszichológiai Társaság “kiemelkedő korai karrier díját” és 2017-ben a Nemzetközi Pozitív Pszichológiai Társaság tudományos tagjává választották. Budapesten 2018-ban járt az Európai Pozitív Pszichológia Konferencia előadójaként.

Az online konferenciára ITT lehet regisztrálni!