Fantasztikus szakmai előadók a Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferencián

https_pozitivpedagogia.hu

November 21-én rendezzük meg az első Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferenciát, amelyhez idén online körülmények között, ingyen csatlakozhat bárki ITT!.

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy neves pszichológusok, pszichiáterek, neveléstudományi szakemberek, pedagógusok fogadták el előadóként a felkérésünket. A 20 előadó között olyan szakemberek osztják meg velünk gondolataikat, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke, Prof. Oláh Attila, Dr. Buda László pszichiáter, Dr. Szondy Máté család- és piszhoterapeuta vagy Kozma-Vízkeleti Dániel család- és pszichoterapeuta.

Az izgalmas, határokat feszegető előadásokban elsősorban a pozitív pszichológia eszköztáráról, az erősségeink megtalálásáról, a hétköznapi pozitív kommunikáció lehetőségéről hallgathatnak előadásokat az érdeklődő szülők és pedagógusok.

Az előadók között van Bagdi Bella, a Boldogságóra program megálmodója, író, énekes, tréner, Herner Dorka pszichológus, 5 gyermek édesanyja aki előadásában a pozitív és negatív fogalmakról osztja meg gondolatait, arról hogyan működnek ezek a mindennapokban.

Roma Ádám fizika-informatika szakos tanár a pozitív tanári attitűdről, arról, hogyan lehet ezt minden gyerekkel megvalósítani. Rambala Éva az erőszakmentes kommunikáció fontosságáról osztja majd meg velünk gondolatait, Bariné Kazai Zsuzsa pedig a pozitív fegyelmezés jelentőségére hívja fel a figyelmet és konkrét mondattípusokat is bemutat, hogy hogyan lehet a negatív mondatainkat átfordítani pozitívra.

Várunk minden pedagógust és szülőt nagy szeretettel és kíváncsisággal az első Pozitív Pedagógia és Nevelés Konferencián.