Gratulálunk a hónap pedagógusainak!

honap-pedagogusa-gratulalunk

Kedves Pedagógusok!

Köszönjük azt az elkötelezettséget és lelkesedést, amellyel a csoportokban a jócselekedetek témájának feldolgozása zajlott. A feltöltött beszámolók színvonalas és jó hangulatú, pedagógust és gyerekeket egyaránt gazdagító munkáról tanúskodnak.

A Boldogságóra programban hagyomány, hogy havonta megnevezzük „a hónap pedagógusait”, akiknek az adott téma feldolgozása során a leginkább sikerült megmutatniuk kreativitásukat, ötletességüket, elhivatottságukat vagy valamilyen más erősségüket.

Mind fantasztikusak voltatok, nagyon nehéz volt a választás.

A boldogító jócselekedetek hónapjának pedagógusai:

Óvoda

Ebben a hónapban Nagy Zsoltnéra esett a választásunk, a nyíracsádi Akácliget Óvoda pedagógusára.

Nézd meg a beszámolójukat!

Alsó tagozat

Vargáné Hari Krisztina, Berettyóújfalui József Attila Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola pedagógusának munkáját szeretnénk kiemelni az alsó tagozatosok között.

Beszámolóját itt olvashatjátok!

Felső tagozat

Várfokiné Plávics Zsuzsanna bejegyzéseiből, aki a Szilvási Általános Iskola Felsőszilvási Általános Iskolája pedagógusa, is inspirációt nyerhettek.

Beszámolóját nézzétek meg itt!

Középiskola

A jócselekedetek hónapjában Pocsai Andrea tevékenységét emeljük ki a Békés Megyei Hunyadi János Gimnázium, Szakgimnázium, Alapfokú Művészeti Iskola és Kollégiumból.

Beszámolója itt olvasható!

Tanulásban akadályozottak

Huszárné Antal Andrea munkáját ajánljuk figyelmetekbe az Illyés Gyuláné Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskolából

Itt nézhetitek meg a beszámolóját!

 

Gratulálunk mindenkinek!