Útmutató

Köszöntünk az oldalon, ahol minden fontos információt megtalálsz ahhoz, hogy elkezdhesd a boldogságórákat. A Boldogságóra programon belül minden hónapban más-más témakört járunk körül, melyek fokról-fokra segítik hozzá a gyermekeket a pozitív életszemlélet kialakításához.

Útmutató a weboldal használatához. Kattints ide >>

Logók, kreatív anyagok letöltése >>

Ha szeretnél boldogságórát tartani, kövesd a következő lépéseket:

Útmutató
Tájékoztasd az intézményvezetőt

Tájékoztasd az intézményvezetőt, hogy szeretnél boldogságórát tartani.

Útmutató
Szülői beleegyező nyilatkozat letöltése

Töltsd le a szülői beleegyező nyilatkozatot és írasd alá a gyerekek szüleivel.
Letöltöm a nyilatkozatot >>

Útmutató
Készülj fel a segédanyagaink segítségével

Készülj fel az adott havi téma feldolgozásához szakmai segédanyagaink segítségével:

Útmutató
Tarts legalább egy boldogságórát havonta

Tarts minden hónapban legalább egy boldogságórát a megadott témakörök feldolgozásával.

Útmutató
Készíts fotót, beszámolót az órákról

Készíts mindig fotót az elvégzett havi feladat(ok)ról. Mutasd meg nekünk és másoknak is, hogy milyen fantasztikusan dolgoztok:

  • Töltsd fel fotó(ka)t és/vagy beszámolót minden hónapban az elvégzett feladat(ok)ról a weboldalra a Feltöltés menüpont segítségével.
    Feltöltöm a fotókat »
  • Készíts éves beszámolót az elvégzett feladatokról és töltsd fel év végén a weboldalra a Feltöltés menüpont segítségével
    Feltöltöm a beszámolót »
Útmutató
Szerkeszd a bejegyzéseidet

Szerkeszd bejegyzéseidet a Bejegyzéseim menüpont segítségével, amikor csak szeretnéd (kattint a bejegyzéseim menüpontra).

Útmutató
Miért érdemes minden hónapban beszámolót feltölteni a weboldalra?
  1. Mert minden hónapban kiválasztjuk a hónap pedagógusát és a hónap csoportjait azok közül, akik az adott hónapban fotót, vagy beszámolót töltenek fel a havi feladatok elvégzéséről.
  2. Mert év végén azok közül a csoportok közül, akik hónapról hónapra minden témakörhöz töltöttek fel bejegyzést, a Jobb Veled a Világ Alapítvány kuratóriuma kiválaszt minden korosztályban és a tanulásban akadályozott kategóriában is egy csoportot, akik részesei lehetnek egy Jobb Veled a Világ élményprogramnak. 

FONTOS!

A Boldogságóra program védett márkavédjegy és a program minden írott és szóbeli anyaga jogvédett!

Ahogyan az lenni szokott, minél szélesebb körben terjed el egy program, annál valószínűbb, hogy a benne lévő tudásanyagot részben vagy egészben mások is szeretnék felhasználni. Ennek semmi akadálya nincs, azonban mindez csak a jogtulajdonosok, alapvetően Jobb Veled a Világ Alapítvány írásos hozzájárulásával lehetséges. Minderre azért van szükség, mert a szerzői joggal védett anyagok hosszú munka eredményeként születtek, és csak ezek változatlan megőrzésével biztosíthatjuk a gyerekek magas színvonalú képzését.

A Boldogságóra kiadványokban és oktatási segédanyagokban található módszertannak és gyakorlatoknak a felhasználása a boldogságórákon kívüli más nyilvános eseményeken vagy továbbadása harmadik félnek kizárólag a Jobb Veled a Világ Alapítvány előzetes engedélyével lehetséges!