Mi így segítünk: #jobbveledavilágotthon

Drága Pedagógusok!

Új kihívás elé állít minket, Benneteket az élet, és mi tudjuk, hogy ti állni fogjátok a sarat. A gyerekek gyorsan alkalmazkodnak majd a kialakult helyzethez, talán még érdekes is lesz kezdetben a távoktatás számukra. De ahogy telik az idő, egyre jobban hiányoznak majd nekik a barátok az iskolatársak, a közösség.

A Boldogságóra program csapatával azon dolgozunk majd, hogy a távoktatás keretein belül is meg tudjátok tartani ezeket a boldogságóra foglalkozásokat és talán ezzel is, így is segíthetünk.

Már most számos tartalommal várunk Benneteket a #jobbveledavilágotthon aloldalon.

De nemcsak ezzel készülünk!

Tudjuk, hogy nektek is nagyon nehéz a jelenlegi helyzetben, néha úgy érzitek megugorhatatlan feladat elé állított Benneteket az élet. De mi itt vagyunk és próbálunk Nektek lelki segítséget is nyújtani!  Mert nagyon fontosak vagytok! Nemcsak számunkra, hanem a gyerekek, a szülők számára!

Vigyázzatok egymásra, a családtagjaitokra, szeretteitekre. Most vizsgázunk türelemből, emberségből, segítségnyújtásból és odafigyelésből. És mi biztosan tudjuk, hogy a gyerekek, Ti és mi mindannyian jelesre vizsgázunk majd. Jobb Veletek a Világ!

Jobb Veletek a Világ!