Zenés relaxáció gyerekeknek Bagdi Bellával

Balla_gyerekek

GYEREKEK TARTSATOK VELÜNK!

Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogságóra program megálmodója április 4-én, szombaton 11:00 órától zenés relaxációt tart gyerekeknek a Boldogságóra FB oldalán.

Itt jelentkezhetsz az eseményre!

Miért fontos a relaxáció?

A jelenlegi megváltozott élethelyzet megnöveli a stresszfaktorok számát az életünkben, a felnőttekében és a gyerekekében egyaránt. Kiemelten fontos ebben az időszakban olyan eszközöket elsajátítani és alkalmazni, amelyek segítségével a nagyobb kihívások közepette is csökkenteni tudjuk a stresszt és az abból származó félelmeket, aggodalmat, szorongást.

A relaxáció az egyik ilyen eszköz, amit érdemes elsajátítani, sőt, még fontosabb lenne, mint a koronajárvány előtti életünkben, hiszen a pihenésnek, kikapcsolódásnak egyéb formái, amelyeket megszoktunk, csak nagyon korlátozott módon állnak a rendelkezésünkre.

Fizikai és lelki szinten is szükségünk van a pihenésre, ellazulásra, feltöltődésre. A relaxáció megtámogatja a gyerekek lelki immunrendszerét, erősíti a pozitív gondolkodást, a kiegyensúlyozottságot, koncentrációt, kreativitást, motivációt, sőt, önbizalom növelő hatása is van.