Táborozás a Mátrában

DSC_0545

Június 15. és 17. között tábort szerveztünk a boldogságórákon részt vevő csoportok közül háromnak. Azok közül a csoportok közül esett végül rájuk a választásunk, melyek minden témában feltöltöttek beszámolót, és tanáraik, tanítóik valamelyik hónapban a hónap pedagógusa címet is megkapták.

Ötvenhét diák és kísérőik voltak a vendégeink a parádfürdői Kaland-Vár Egyesület nosztalgikus emlékeket idéző táborában, melynek személyzete most is az egyik záloga volt annak, hogy remekül érezzük magunkat.  Az idei táborozás különlegessége volt, hogy a miskolci kaffkások és a derecskei bocskaisok csoportjai mellett egy egész iskola is velünk nyaralt: a Rétsági Általános Iskola Madách Imre Tagintézménye Keszegről, teljes létszámban, 18 fővel érkezett.

A három nap ismerkedéssel, saját produkciók bemutatásával, sportolással, túrával, akadályversennyel telt, a csoportok egymással is együttműködve oldottak meg izgalmas kihívást jelentő feladatokat, és különösen jó hangulata volt az esti programoknak, a tábor által szervezett karaokenak és elemlámpás kincskeresésnek.

DSC_0264

A tábor alkalmat teremtett arra is, hogy alapítványunk vezetői megismerjék a boldogságórákat tartó pedagógusok tapasztalatait, és kikérjék a véleményüket a küszöbön álló fejlesztésekkel kapcsolatban.

Számunkra is nagy élmény volt ez a három nap, köszönjük a lelkes részvételt, a pedagógusok és a tábori dolgozók segítséget!

DSC_0104

A jövő nyáron újra Jobb Veled a Világ tábor lesz, az a tizenkét hónap pedig gyorsan eltelik…