Megállapodás a Romániai Református Pedagógia Intézettel

kislemez-495x345-Ere-cimer-szines.indd

A Boldogságóra program idei – eddigi – legnagyobb elismeréseként, a Romániai Református Egyház Pedagógiai Intézete vállalta, hogy a boldogságóra program hivatalos erdélyi képviselete lesz.

Az erről szóló megállapodást a napokban írta alá Gáll Sándor, az intézmény igazgatója és Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ alapítvány elnöke.

„A megállapodással az Erdélyi Református Egyházkerület a Jobb Veled a Világ Alapítvány erdélyi munkáját kívánja támogatni, előmozdítani. Személyesen a Romániai Református Pedagógia Intézet igazgatójaként részt kívánok vállalni abban a koordinációs munkában, ami a Boldogságóra program módszertanát képzések által, széles körben ismerteti az érdeklődőkkel.” – nyilatkozta az együttműködésről Gáll Sándor.

„Kimondhatatlan öröm számomra, és erdélyi származásom miatt személyesen is megérint, hogy a Romániai Református Pedagógia Intézet a program mellé állt, és ezentúl az erdélyi gyerekek is nagy számban tapasztalhatják meg a boldogságórák jóllétre gyakorolt pozitív hatásait.” – fogalmazott Bagdi Bella a megállapodás aláírása kapcsán.

Természetesen ahogyan a magyarországi óvodák és iskolák, az erdélyiek is pályázhattak a Boldog Iskola és Boldog Óvoda címre eddig is, de biztosak vagyunk abban, hogy a Romániai Református Egyház Pedagógiai Intézete támogatásával jóval több erdélyi óvodába és iskolába tudjuk eljuttatni a Boldogságóra program céljait és eredményeit.