Énekelj a boldogságért, Hajdúsámson

web_hajdusamson_1

Az autópályáról lehajtva keskeny, kátyús úton jutottunk el Hajdúsámsonra, az „Énekelj a Boldogságért!” koncertsorozatunk ötödik állomására. Már-már azt hittük, eltévedtünk, de mint utóbb kiderült, a legrosszabb úton közelítettük meg a települést. A tizennégyezer fős város Debrecen szomszédságában található. A II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskolában ezer gyerek várta Bagdi Bellát és zenekarát, hogy a Boldogság Világnapja alkalmából megénekeltesse őket és elhozza a pozitív élet és a boldogság üzenetét.

web_hajdusamson_2

Március 16-án, nemzeti ünnepünk után egy nappal az iskola gyönyörű, hatalmas aulájában felállított színpad még piros-fehér-zöld szalagos díszítésben pompázott. Az emelvényen és annak környékén a gyerekek csodálatos tablói, alkotásai voltak kiállítva, amelyeket a Boldogságóra program témáihoz kapcsolódóan készítettek, mint például a hála vagy az optimizmus.

web_hajdusamson_4

A koncert mindjárt egy meglepetéssel indult, hiszen a gyerekek egy csoportja Bellának – és persze az egész iskolának – énekelt. Hálásan köszönjük a pedagógusok munkáját, kitartását és mindazt, amit a programért és a gyerekekért tesznek.

Hajrá, Hajdúsámson!

web_hajdusamson_3

Fotók a koncertről: