Elindult az Önbizalom Programhoz tartozó akkreditált képzésünk!

fejléc

Januárban elstartolt a várva várt Önbizalom képzés!

A Boldogságóra Integrált Program keretein belül hiánypótlóként került kifejlesztésre az Önbizalom Program, miután meghallottuk a programban részt vevő pedagógusok hangját, akik elmondták, hogy nagy szükség van a gyerekek önbizalmának fejlesztésére. Az alábbi tv interjúban is hallhatjuk, hogyan vélekednek erről Boldogságóra Nagyköveteink:

Lázár Emőke, Dérné Bozóki Éva és Tóth Diána Boldogságóra pedagógus nagyköveteink a Szeged TV adásában szerepeltek január 18-án. A videóban 19.34-27.27 idősávban találjátok a beszélgetést. Ezúton is hálásan köszönjük a Boldogságóra Program lelkes és elkötelezett képviseletét! 

  • Az Önbizalom a saját készségeinkbe, képességeinkbe és ítélőképességünkbe vetett hit, bizalom. 
  • Egy olyan meggyőződés, ami a mindennapi kihívásokkal való sikeres szembenézésre vonatkozik.

Az ÖNBIZALOM-HEGYÉNEK megmászása egy fejlődési út!

Ehhez gyűjthetik össze a képzésen részt vevő pedagógusok hátizsákjaikba a szükséges eszközöket, melyek segítik őket az Önbizalom hegy megmászásában.

Rengeteg nevetés, vidámság és játékosság gondoskodik a feltöltődésről. 

Az igazán belevaló csapatoknál az egymásra való ráhangolódást követően kreatív megvalósítások születnek.

Aktív önismereti munka, szeretetteljes kapcsolódások, jól hasznosítható tudásanyag megtapasztalásának élményében lehet része a mindenkinek a 30 órás akkreditált Önbizalom képzés két személyes részvételű napjain!

Az egyik résztvevő ezt írta az elégedettségi kérdőív egyik kérdésére válaszként:

  • Írd le, mi volt a képzés gyengesége?

  •  Kerestem, de nem találtam. Tele hátizsákkal jöttem el! 

A képzést ugyan a gyermekek érdekében fejlesztettük ki, de már az első megtartott képzés során világossá vált, hogy a pedagógusoknak is alkalmuk nyílik Önmagukra figyelni és saját magukat is fejleszteni a program során, mely felismerése nagyon mélyen megérintette őket, hálával telve és nem utolsó sorban használható önbizalom fejlesztő eszközökkel a kezükben távoztak a képzésről.

A Boldogságóra Önbizalom Programhoz tartozó  képzésekre folyamatosan lehet jelentkezni illetve bővebb információkat szerezni az alábbi gombra kattintva: