Boldogságóra szakmai turné – 1400 résztvevő 16 helyszínen

boldogságóra szakmai napok

A zalaegerszegi állomással ért véget az a szakmai rendezvénysorozat, amely 16 helyszínt érintett az országban és 1400 résztvevővel büszkélkedhet. A Lengyel Adrienn – a Boldogságóra program koordinátora – által megálmodott és szervezett rendezvénysorozatról csodálatos visszajelzéseket kaptunk!

Prof. Dr. Bagdy Emőke
Prof. Dr. Bagdy Emőke a Boldogságóra szakmai napon

A Boldogságóra program nyílt szakmai napok keretében – amelyen a boldogságórát tartó pedagógusok ingyen vehettek részt – olyan előadóktól hallhattak előadást az érdeklődők, mint Prof. Dr. Bagdy Emőke, aki a boldogság fontosságáról, és az életünkben elfoglalt szerepéről beszélt, valamint arról, hogy miért is van szükség gyermekeink jólléte érdekében boldogságórákra.

Prof. Dr. Oláh Attila
Prof. Dr. Oláh Attila a Boldogságóra szakmai képzésen

Prof. Dr. Oláh Attila, az ELTE PPK vezetője egyebek mellett a pozitív pszichológia eredményeinek pedagógiára gyakorolt hatásairól beszélt, de rendkívül értékes gondolatokat osztott meg velünk Prof. Dr. Vargha András is, a Károli Gáspár Református Egyetem Pszichológia Intézetének intézményvezető helyettese is, aki arról is beszámolt, hogy az ő feladata az, hogy a boldogságórák résztvevőkre gyakorolt hatását tudományos módszerekkel elemezze.

Prof. Dr. Vargha András
Prof. Dr. Vargha András a Boldogságóra szakmai képzésen

Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ alapítvány elnöke, a Boldogságóra program megálmodója előadásában számos személyes történetet osztott meg a jelenlevőkkel, így megismerhettük, milyen személyes indíttatásból kezdte el a boldogságórák fejlesztését és bevezetését Magyarországon és a szomszédos országokban.

Bagdi Bella
Bagdi Bella a Boldogságóra szakmai képzésen

A hónapokon át tartó szakmai napok rendezvénysorozat során ismét bebizonyosodott számunkra, és reméljük minden résztvevő számára, hogy a Boldogságóra programhoz, a boldogságóra csapathoz tartozni igazi büszkeség.

A szakmai napok hangulatát tükröző képek itt találhatók.

Találkozzunk jövőre is!