Boldog Iskolák és Boldog Óvodák harmadik szakmai napja

Kép1

Harmadszor tartjuk meg 2017. október 5-én több mint 500 regisztrált jelentkező részvételére számítva a Boldog Iskola hálózat szakmai napját.

A szakmai nap a Boldog Iskola pályázaton Boldog Iskola vagy Boldog Óvoda címet elnyerő vagy a tavalyi címet meghosszabbító, illetve az Örökös Boldog Iskola cím feltételeinek megfelelő 348 intézmény képviselői számára kínál majd tartalmas programot. A pályázati folyamattal, a nyertes intézményeknek járó szakmai és egyéb támogatásról szóló tájékoztató után a Boldogságóra program eddigi eredményeiről számol be Bagdi Bella, a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke. Ezt a boldogságórákat több éve sikerrel és lelkesedéssel képviselő pedagógusok esettanulmányai követik. A program második felében prof. Oláh Attila és prof. dr. Bagdy Emőke előadásait hallgathatják meg vendégeink.

Az idei őszi szakmai nap fontos eseménye lesz az új Boldogságóra kézikönyvek és munkafüzetek hivatalos bemutatója. Az alsós és felsős kiadványok megújulása mellett nagy előrelépést jelent a programban, hogy az óvodás korosztály számára is jelennek meg módszertani köteteink.

A nap végén kapják meg a sikeresen pályázó intézmények képviselői a címeket igazoló okleveleket, valamint a program megvalósításához a szakmai csomagokat is.