Békés, boldog ünnepeket kívánunk!

Minden évben elérkezik az év vége, amikor megállunk néhány napra a mindennapi rohanásban, hogy egy pillanatnyi esélyt adjuk magunknak arra, hogy meglássuk a lényeget. Hogy megmelengesse arcunkat a reményteli téli napfény vagy, hogy nevetve ráüljön az orrunk hegyére egy csintalan hópehely.

Mi, „boldogságórások” sokat végeztünk ebben az évben is. Számos pályázatot hirdettünk, naptárt és kiállítást készítettünk a gyerekek rajzaiból, szakmai napon vettünk részt, a Boldogság világnapja alkalmából ingyenes gyerekkoncerteken énekeltünk Bagdi Bellával, a címátadón megtöltöttük a Kongresszusi Központot, megújítottuk a honlapot, verset, mesét írtunk és még hosszan sorolhatnánk. És fogjuk is! Mert 2020-ban együtt folytatjuk a munkát, amelynek eredményeképpen egyre több és több a mosolygó gyerek! És mi más lehet nagyobb öröm egy gyerek mosolyánál! Nagyon boldog, békés ünnepeket kívánunk Nektek és boldog új évet együtt, 2020-ra is!

Fogadjátok szeretettel kis ajándékunkat, amit Nektek készítettünk és a szívünkből szól.

Üdvözlettel,

a Boldogságóra program csapata
info@boldogsagora.hu

Kattints ide az ajándékodért! >>

Megjegyzés: ajándékunkat (.pdf formátum) a böngésződ vagy megnyitja vagy pedig letölti általában a Letöltések vagy Downloads mappába.