Azért szeretem a boldogságórát…..

Névtelen terv (1)

Hamarosan itt az év vége, és itt az ideje, hogy publikáljunk néhány levelet azok közül, amiket az év folyamán a gyerekektől kaptunk. Mindegyik egytől-egyik nagyon beszédes. A gyerekek pontosan megfogalmazzák, hogy mit ad nekik a Boldogságóra program.

Névtelen terv

Van, akinek azért jelent nagy segítséget, mert otthon, a családi problémák kezelésében is tudja használni, mások az osztályon belüli konfliktusokat kezelik sikeresen, van akinek egyszerűen csak ez a kedvenc órája. Nekünk is. 🙂

Néhány mondat még a gyerekek leveleiből:

„Azért szeretem a Boldogságórát, mert az életem egyes pillanataiban a Boldogságórán tanultakat használom. Eléggé rossz a családi életem, de amit tanultam Boldogságórán tanultakat szoktam használni.” (Ottó, 6.c)

„Legtöbbször stresszes helyzetekben vagy más barátok kibékítésében szoktam használni.” (4b osztályos tanuló)

„Drága Bella! Azért szeretem a Boldogságórát, mert utána sokkal jobban érzem magam és egészen máshogy viselkedek, valahogy sokkal jobban vagyok, és ezt a boldogságot az iskolába is beviszem.” (3c osztály)

„Én azért szeretem a Boldogságórát, mert utána sokkal jobban érzem magam és még azért, mert itt meg tudom beszélni azokat a dogokat, amit máshol nem tudok. Remélem még sok ilyen órában lesz részem. „ (Rengeteg szeretettel: Anna 3.a)

„Drága Bella! A világ legjobb órája a Boldogságóra, azért, mert az óra után sokkal-sokkal boldogabb vagyok. „(Helga 5.b)