A Tűztánc a boldogság kiskövete – Jobb Veled a Világ! tehetségkutató

jobbveledavilag_tehetesegkutato_DSC_8702_web

A Jobb Veled a Világ Alapítvány Boldogságóra programja tehetségkutató pályázatot indított általános és középiskolás diákok számára. A tehetségkutató pályázat célja, hogy a gyerekek pozitív élményeket előhívó, inspiráló, motiváló produkciókat mutassanak be, ismertessenek meg a közönséggel.

Jelentkezni olyan alkotásokkal – egyéni vagy csoportos produkciókkal – lehetett, amelyekkel a boldogság üzenetét terjeszthetjük a fiatalság körében, és felhívhatjuk a figyelmet arra, hogy mindenki rendelkezik az öröm, az inspiráció, a boldogság továbbadásának a képességével, amitől jobb lesz a világ.

Összefoglaló videó az országos döntőről

[trx_video url=”https://www.youtube.com/watch?v=s7CJo5tD0xY” ratio=”16:9″ autoplay=”off” align=”center” top=”20″ bottom=”20″]

A beérkezett 200 produkcióból 26 jutott a mai döntőbe, amelynek zsűrije Prof. Dr. Bagdy Emőke klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, a Boldogságóra program fővédnöke, Varga Izabella színművésznő, Bagdi Bella a Jobb Veled a Világ Alapítvány elnöke, a Boldogságóra program megálmodója, énekesnő és Diósy Tamás a Jobb Veled a Világ Alapítvány kuratóriumának tagja.

jobbveledavilag_tehetesegkutato_DSC_8668_web

Ma Duna Palotában tehetségesebbnél tehetségesebb énekesek, táncosok, vers-és mesemondók mérették meg magukat abban a reményben, hogy a verseny győzteseiként valóra válhat az álmuk.

A pécsváradi színjátszó szakkör Tűztánc című produkciója azonban annyira lenyűgözte a zsűrit, hogy Varga Izabella állva tapsolta meg a produkciót. Az értelmi fogyatékos táncosokból álló Komlói Egységes Gyógypedagógia Módszertani Intézmény Pécsváradi Tagintézménye táncosai meghatottan vették át az első díjat.

Második helyezett Lingura Diána, aki Celine Dion egyik dalát énekelte.

Harmadik a Csengettyűk, a Pápai Erkel Ferenc Ének-zene Általános iskola diákjai.

Különdíjat kaptak: Árki Levente, a Határny csoport és a Közgé 11/B-s lányok.

jobbveledavilag_tehetsegkutato_IMG_7945

Az országos döntő fotói