A hónap pedagógusai

honap-pedagogusa-gratulalunk

Kedves Pedagógusok!

Köszönjük azt az elkötelezettséget és lelkesedést, amellyel a csoportokban a célok kitűzése témájának feldolgozása zajlott. A feltöltött beszámolók színvonalas és jó hangulatú, pedagógust és gyerekeket egyaránt gazdagító munkáról tanúskodnak.

A Boldogságóra programban hagyomány, hogy havonta megnevezzük „a hónap pedagógusait”, akiknek az adott téma feldolgozása során a leginkább sikerült megmutatniuk kreativitásukat, ötletességüket, elhivatottságukat vagy valamilyen más erősségüket.

Mind fantasztikusak voltatok, nagyon nehéz volt a választás.

A célok kitűzése hónapjának pedagógusai:

Óvoda

Ebben a hónapban Barnáné Bakos Ildikóra esett a választásunk, a Mesevár Óvoda-Bölcsőde pedagógusára.

Nézd meg a beszámolójukat!

Alsó tagozat

Sipos Mária Magdolna bejegyzéseiből – aki a Vaskertes Általános Iskola pedagógusa –  munkáját szeretnénk kiemelni az alsó tagozatosok között.

Beszámolóját itt olvashatjátok!

Felső tagozat

Rideg-Fekete Márta bejegyzéseiből, aki a Csongrádi Batsányi János Gimnázium és Kollégium pedagógusa, is inspirációt nyerhettek.

Beszámolóját nézzétek meg itt!

Középiskola

A célok kitűzése hónapjában Tóth József tevékenységét emeljük ki a Bajai Szakképzési Centrum Radnóti Miklós Kollégiumából.

Beszámolója itt olvasható!

Tanulásban akadályozottak

Peczéné Harmados Hajnalka munkáját ajánljuk figyelmetekbe az Esély Pedagógiai Központ Óvoda, Általános Iskola, Szakiskola és Készségfejlesztő Iskola Pánczél Imre Tagintézményéből.

Itt nézhetitek meg a beszámolóját!

Gratulálunk mindenkinek!