2. Boldog Iskola szakmai nap Bagdy Emőkével

szkmainap_web

A program célkitűzése, hogy lehetőséget adjon a további szakmai fejlődésre és a kapcsolatok építésére a Boldog Iskolák között.

Minden évben ősszel és tavasszal kerül megrendezésre az országos szakmai napunk, amelyre nagy szeretettel várjuk a Boldog Iskolák intézményvezetőit és azokat a pedagógus kollégákat, akik boldogságórát tartanak.

Időpont: 2017. április 6. csütörtök 11:00-16:00

Szeretnénk felhívni figyelmed arra, hogy a korábban meghirdetettektől eltérően a megnövekedett létszám miatt a rendezvényünk új helyszíne:

BIJÓ RENDEZVÉNYKÖZPONT (Spirit terem), 1135 Budapest Róbert Károly krt. 96–100.

A helyszín autóval és tömegközlekedéssel történő megközelíthetőségével kapcsolatban itt találsz minden információt: http://www.bijoenergia.hu/megkozelithetoseg

Parkolás a rendezvényközpont saját parkolójában is lehetséges, melynek díja 500 Ft/gépkocsi a program idejére, melyet a Teaházban fizethettek ki.

A programon a részvétel teljesen ingyenes, éppen ezért mindenkitől előzetes regisztrációt kérünk. A szakmai napra a részvételi lehetőséget csak a Boldog Iskola címmel rendelkező intézményvezetőknek és pedagógusoknak biztosítjuk!

A szakmai nap két fő előadója:

  • Prof. Dr. Bagdy Emőke, a Boldogságprogram fővédnőke, klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta, professor emeritus
  • Prof. Oláh Attila, a Boldogság Intézet tudományos szaktanácsadója az ELTE Pozitív Pszichológia Laboratórium vezetője és a Magyar Pszichológiai Társaság elnöke

A szakmai napon Prof. Oláh Attila a Boldogságóra kutatással kapcsolatosan tart képzést, amelyhez idén májusban lehet csatlakozni. A kutatás eredményeiről várhatóan az országos média is beszámol majd.

Hasonlóan, mint az első szakmai napon, mindenki elmondhatja ötleteit, véleményét a programmal kapcsolatosan, felteheti kérdéseit nem csak elméleti, szakmai, de technikai témákban is. Ezen kívül szót ejtünk a Módszertani Műhelyről, a Boldog Iskola cím megújításáról és az Örökös Boldog Iskola cím feltételeiről.

 

Szeretettel várjuk a Boldog Iskolák intézményvezetőit, pedagógusait!