Történet írás 1

Ebben a hónapban a történet írással próbálkoztak a gyerekek.
Sikertörténet
Volt egyszer egy fiú, akit Janinak hívtak. A biciklizést mindenképpen megakarta tanulni. Az első nehézséget az jelentette, hogy lyukas volt a bicikli gumija. Összeszedte minden tudományát és bátorságát, megjavította, majd ment biciklizni.Mikor már úgy tűnt, hogy sikerülni fog, Jani elesett és sebei lettek. A fiú hit benne, hogy meg tudja csinálni, hiszen a sebei nem fájtak
végül Jani, meg tudott tanulni biciklizni. Ezt a család együtt megünnepelte. K. Á.

Sikertörténet
Volt egyszer egy fiú, akit úgy hívtak, hogy Ákos. Nagyon szerette a focizást és mindenképpen megakarta próbálni. Először kisebb csapatokba játszott. Az első nehézséget az jelentette, hogy milyen teljesítőképességet nyújt a nagyobb focicsapatban. Összeszedte minden bátorságát, és nagyon jó teljesítményt nyújtott. Mikor már úgy tűnt, hogy sikerülni fog, akkor már nagyon sokat gyakorolt és és így jó játékos lett belőle. Hitt benne, hogy meg tudja csinálni, hiszen nagyon sokat gyakorolt.Mikor megnyerte csapata az Európa bajnoki kupát, akkor nagyon az egész család és így együtt ünnepeltek. E. L.
Szerelmi történet
Petinek, amikor elkezdődött a 7. eleje új osztálytársa lett Andi.Csakhogy Andinak volt barátja Milán, aki mindig verte a kisebbet, ez Andinak nem tetszett, de azért szerette.Petinek az első nehézséget az jelentette, hogy hogy ott van MIlán. Másnap összeszedte minden bátorságát, és odament Andihoz, megmondta neki, hogy tetszik. Andinak is tetszett Peti ezért szakított Milánnal. 6 év múlva összeházasodtak, együtt ünnepeltek.Később még gyermekük is született, nagyon örülnek, hogy megismerték egymást. H.N.
Többi történet másik bejegyzésben.