Szép új világ

22811230_1472132949531340_1343321009_n.jpg

MI , az előkészítő – első és második B osztály tanulói nagyon optimista gyerekek vagyunk.Hisszük, hogy: – mindannyian tehetünk valamit azért, hogy szebb legyen velünk a világ.Együtt csodákra vagyunk képesek.
– mivel mi még kicsik vagyunk játékosan tartjuk rendbe a környezetünket, vigyázunk egymásra, a dolgainkra, az állatokra, a növényekre.
– játékunkkal, tetteinkkel, énekünkkel, rajzainkkal, meséinkkel, … jobbá és szebbé tehetjük magunk valamint a körülöttünk élők életét, szebbé tehetjük a világot.

Összesen négy tevékenységünk volt a havi tematikán belül, melyeknek kapcsán arról beszéltünk, hogy mitől lehetne számunkra szebb ez a világ.Tanulókártyákkal játszva kiválasztottuk örömforrásként a növényeket, állatokat (pl. fák, virágok, pillangó), majd ezeket megpróbáltuk lerajzolni. Közben körbeűltünk és együtt próbáltunk elképzelni egy szép, új világot, meghallgattuk a hónap dalát. A vidámságról, kedvességről szóló rajzainkat kifüggesztettük a táblára, egész nap kellemes hangulatot varázsolva az osztályban.

Képek