Szent István Dunakeszi

20180124_095125_resized.jpg

Megbeszéltük a kívánság és a cél közötti különbséget. Mindenki rajzolt aranyhalat, megfogalmaztuk az egyéni célokat, az ahhoz vezető lépéseket, és készítettünk ígéretkártyákat. Volt aki hármat is kapott, volt aki egyet sem. Ez is jó visszajelzés volt, hogy vajon ki az akit sokan támogatnak, és miért. Jó tanácsokkal látták el egymást a gyerekek. Vannak nagyon komoly elképzelések, mint pl. étterem nyitása, vagy filmes karrier, de van aki megelégszik azzal, ha túrórudi készítő lehet, és szőke:))
Nagyon élvezik a rejtvényeket és a dalokat, szívesen énekelnek vele.
Folyamatosan töltik és ürítjük a Boldogság-szívünket, amibe a heti jó történések kerülnek. Izgatottan várják ezek felolvasását. És persze engem is elhalmoznak a szeretetükkel, persze nem csak kártya és üzenet formájában, bár az én füzetem is jócskán telik:)
Nagy lelkesedéssel vetették magukat az iskolai interjúkba, számtalan csapat alakult, kérdezték az igazgatót, igazgatóhelyettest, pedagógiai asszisztenst, portást, takarítót, büfést, könyvtárost, fociedzőt, szolfézstanárt, kórusvezetőt, tanítókat, diákokat…az idei tanévvel kapcsolatos céljaikról, újévi fogadalmaikról. Szép kis gyűjtemény jött össze, ezt év végén bemutatom a kollégáknak, visszatekinthetnek, mi valósult meg belőle.

Képek