Stella és a Gumimacik!

58376396_326620771381835_9159917799181647872_n.jpg

\\\\\\\”Egy szép nyári napon Stella az erdőben sétált,amikor megpillantott egy \\\\\\\”finom\\\\\\\” gumimacit.Azt gondolta,hogy megeszi a macit,de nem tudta, hogy hatalmas hibát követ el!Hiszen ez a maci volt a gumimacik fővezére,Mr.Bajusz.Egy kiáltására körbefogták Stellát.A lány próbált elmenekülni,de a \\\\\\\”Kétfejű Hattyúbíróság\\\\\\\” utolérte.Becipelték az épületbe,s rögtön el is ítélték a 13-as törvénnyel,amiben az állt,hogy két évig nem ehet semmiféle édességet!Stella nagyon megijedt,és elszomorodott.Nagyon bánta már amit tett,és ezért írt egy bocsánatkérő levelet,amiben ez állt:
Kedves Gumimacik!
Nagyon sajnálom,hogy meg akartam enni Mr.Bajuszt.Ígérem,hogy soha többé nem történik ilyen,mindig vigyázni fogok a Gumimacikra!
Szeretném,ha megbocsátanátok ezért a viselkedésemért,de borzasztóan szeretem az édességet!Ezért nem tudtam ellenállni a kísértésnek!Őszintén így gondolom!
/ DE! Közben ezt gondolta még akkor magában: Direkt volt,éhes voltam,s nem bántam meg,amit tettem! /
Ezek után Stellának le kellett töltenie a büntetését felügyelet alatt! Nem ehetett két évig édességet!
Miután eltelt a két év,Stella megváltozott. Rájött,hogy milyen kétszínűen,és otrombán viselkedett.
Nagyon megbánta bűneit,( mert több is volt neki,csak azokat majd máskor mesélem el! ),és soha többé nem akart,és nem is evett gumimacit!!

Képek