Pozitív rezgésekre hangolás

333503199_962816378215523_3982110167714239562_n-1.jpg

A hónap foglalkozása szokás szerint a három kiskorú csoportnak külön valósult meg.
A témameghatározást követően megnéztük Az akaraterő diadala Kerri Strug történetét. A lányok könnyen ráhangolódtak, leginkább a balesetek fájdalmával tudtak azonosulni, mindez mellett a történet lényege is átment. Ezt követően beszélgettünk arról, hogy kinek volt olyan helyzete, amikor nagyon kitartó volt – szerencsére minden csoportban volt legalább egy, aki tudott pozitívan csatlakozni az életéből hozott történettel – viszont inkább a tapasztalat az volt, hogy még nem volt olyan eset az életükben, hogy nagyon gyakorolták volna a kitartást.
Beszéltünk arról is, hogy a hétköznapokban milyen módszerek vannak arra, hogy jobban érezzük magunkat – ehhez ppt-n összegyűjtött megküzdési stratégiákat mutattam, válogathattak kedvükre, melyik számukra a szimpatikus.
Majd fókuszt váltottunk, Emoto vízkristályok – a víz üzenetei videó megnézésével, majd mindenki választott egy mini mandalát, kiszínezte, ezt követően ppt-ről pozitív üzenetet írt a hátuljára, lelamináltuk, melyet magukkal vittek.
Munkásan és egyben kellemes légkörben zajlott le mind a három foglalkozás, a gyerekek motiváltak voltak, a kollégák is aktívan vettek részt.
Köszönjük a lehetőséget!

Képek