Parti mesehősöknek

Parti-mesehősökkel-1.jpg

Ilyen még nem volt!
Gondoltunk egy nagyot. Az osztályban versenyt hirdettünk, szervezzünk partit mesehősöknek. Csapatokat alakítottunk, lázasan folyt a tervezés. Eldöntöttük, amelyik csoport programjára többen szavaznak, azt dolgozzuk ki, a többiek pedig segítenek nekik.
Nem volt könnyű dolgunk a tervezésnél, hiszen meghívott vendégeink mind szokásokban, mind méretben nagyon különbözőek.
A vendégek félórás eltérésekkel érkeztek. Meglepetésként a dalukkal vagy a filmzenéjükkel fogadtuk. Nagyon meghatódtak a figyelmesség láttán. Süsü aggódott, hogy a méretei miatt nem fér be a terembe. Kitártuk az ajtót, amelyen a feje kényelmesen befért, s olyan volt, mintha ott ült volna köztünk.
A tervezett programok közül a Sárangyal-formázás bizonyult a legvidámabbnak. Süsü összebarátkozott Shrekk-kel. Dagasztották a sarat. Pumukli elcsente Éder mester egyik szerszámát, amellyel könnyen formázható volt az összedagasztott sártömb. Tapsi Hapsi a haját formázta, mert emlékeztette a répa bozontos levelére. Hami törp muffin pomponokat formázott a ruha szegélyére. Popeye pedig spenótlevél formákból készített nyakláncot az angyal nyakába.
Mindenki nagyon várta a vacsorát. A lányok különösen figyeltek arra, hogy mindenki találjon a menüben kedvére valót.
Hát ilyen valóban nem volt még! Pumukli, aki csak „csokoládát” akar enni, megkóstolta a spenótlevest, sőt nagyokat cuppantott, hogy milyen finom. Süsünek kedvencévé vált a répa bundában, noha eddig csak Tapsi Hapsi rajongott érte. A desszert mindenkit lenyűgözött. Hami törp azt mondta, kéri a receptet. A körtebatyut megkóstolók kértek az útra is. Szerencse, hogy tripla adagot készítettünk mindenből.
A koncert után elköszöntek vendégeink. Ekkor jött a mi meglepetés ajándékunk.
Ajándékok:
Gyerekek: Közös fotó a meghívott mesehősökkel.
Vendégek: Hami törp tortacifrázó készletet
Tapsi Hapsi répaszeletelőt
Süsü: korárkát körtével
Popeye: szárított spenótfüzért a nyakába
Pumukli: csokiszelecét tele apró csokoládéval
Olyan jól sikerült a parti, hogy jövőre újból megrendezzük, s újabb mesehősöket hívunk meg. Arra titeket is várunk szívünk minden szeretetével.
A FŐSZERVEZŐK ÉS SEGÍTŐIK

Képek