Olimpia

Idén nyáron kerül megrendezésre az első, hagyományteremtő Boldogság Olimpia. A részvétel egyetlen feltétele, hogy saját, választott sportágában mindenki a boldogság megteremtésére törekedjen. Az olimpia jelszava: „Nem az az erős, aki elsőként ér célba, hanem az, aki a leginkább örömét leli abban, amit csinál.”
Az olimpia résztvevői és a sportágak:
Nyilas Misi, mint az emberiség tanítója, aki megtanítja nekünk, hogy légy jó, légy jó mindhalálig. Sportág: Jónak lenne egy kegyetlen világban. A célba jutást akadályozhatja hazugság, rosszindulat, nagyravágyás. Ugyanitt itt indul Nemecsek Ernő, mint a legbátrabb, legönzetlenebb versenyző.
A Baradlay testvérek, a családi összetartás és béke megteremtése sportágban indulnak, akadályozhatja őket az árulás, cselszövés, kegyetlenség. Velük együtt indul ugyanitt Kárpáthy Zoltán és Szentirmay Rudolf is.
Tímár Mihály választott sportága nemes egyszerűséggel a boldogságkeresés, célba érését megnehezíti a gazdagsággal, hazug szerelmekkel kecsegtető világ, de végül tiszta szívének, becsületességének és nem utolsósorban szerencséjének köszönhetően ő is elnyeri méltó jutalmát. Példát mutat mindenkinek, hogy nem elég a sok pénz és hatalom, a boldogság kulcsa nem ebben rejlik.
Mindenki egy szebb és boldogabb jövő érdekében indul, nincsenek győztesek és vesztesek, azt szeretnék megmutatni az egész világnak, hogy jókedvűen, versengés nélkül is lehet egy jót küzdeni egymással, a közös, jó cél érdekében. Ez az olimpia azért kerül megrendezésre, hogy legyőzzük a rosszat, nem egymással, hanem a világ gonoszságaival szemben harcolunk, nem egymás ellenfelei vagyunk, ebben is rejlik az olimpia egyik különlegessége. Ha minden versenyző sikeresen célba ér, jutalmuk nem az aranyérem lesz, hanem egy boldog világ.