Mosolyra fakasztó ételek

Apró élvezeteink sorát almáspite készítéssel kezdtük. Majd csokiszökőkútba mártogattunk almákat. A happy hét keretén belül a vízivás fontosságát is belecsempésztük apró élvezeteinkbe.
A sok édességet lemozogtuk. A jó időben már az udvaron tudtunk párban mozogni, s közös ritmusunkat is sikerült megtalálni. A metronómos kisfilm inspirálta diós zenélésünket. A fürge ujjas bábozás indította el ujjgyakorlatainkat. Zárásként megismertük a szivárványos mesét. S szivárványernyőnk alá bújva mondtuk ki, hogy mik a vágyaink. Csak remélni tudjuk, hogy mindenkinek úgy teljesül majd, mint S. Dávidnak, aki azt kívánta, hogy szülessenek meg kistestvérei. S másnapra világra jöttek az ikrek.
A boldogságórás ötleteken túl is annyi apró öröm ért minket a hónapban, hogy leírni is nehéz. Író -olvasó találkozón vettünk részt. A könyvtárunkban megtekintettük a Mazsola és Tádé bábműsort. Színházunkban Az aranyszőrű bárány mesét. Barangolhattunk a mesék birodalmába is óriásjelmezes élő meseszereplők társaságában. Többször mentünk játszótérre.
Készítettünk több társasjátékot, plakátot, megkezdtük kiskertünkben a tavaszi munkákat, és levehettük a maszkokat.

ooo

Képek