„Mindenki lehet angyalka”

Mindenki lehet angyalka 1

Elkészült angyalkáinkra rákerültek a feliratok: Mosolyogj, Jó, hogy vagy nekem, Fontos vagy nekem, Szükség van rád……. Jobb Veled a Világ!

Első utunk az osztály volt tanító nénijéhez vezetett. Nagy titokban készültünk, a városi TV kamerája már az osztályterem előtt várt ránk. Volt nagy meglepetés mikor bekopogtunk hozzájuk. Elmeséltük, hogy mi egy programban veszünk részt, és most a mi kis angyalkáink hozzájuk érkeztek elsőnek.
Néhány sor kíséretében átadtuk őket, nagy ölelések.
„Angyalok vannak. Tudtad? Mindig is léteztek. Észrevétlenül téged is körülvesznek. Óvnak, s védenek és a szolgálatodra mindenkor készek. Bár láthatatlanul, de amit és ahogy cselekszenek, mindent a legnagyobb szeretettel tesznek. Mert szeretnek. Ők csak szeretni tudnak. Így ha kell, meghallgatnak, olykor vigasztalnak, s az élet minden pillanatában támogatnak. Hisz ezért vannak. Te csak képzeld el őket magadnak, miként feléd és melléd szárnyalnak. Hagyd, hogy veled maradjanak, hiszen Isten küldte őket, hogy tegyék a dolgukat. Téged csak arra kér, hogy engedd magadhoz közel és szeresd az angyalaidat…”
(Lippai Marianna)

A kis elsősök rögtön indultak tovább egy másik osztályhoz. Három osztályhoz sikerült eljutnunk és a kis angyalkáink egész délelőtt szálltak tovább teremről teremre. Öröm volt nézni a csillogó tekintetű arcokat.

Boldogan tértünk vissza és elkezdtünk további angyalokat gyártani.

Képek