MIcsoda nap

Micsoda Nap

Amikor egy élményekkel teli, izgalmas napra gondolok, a tavalyi osztálykirándulásunk jut eszembe. El is mesélem milyen volt ez a két csodás nap.
Az első napon Veszprémbe érkeztünk meg az osztállyal. Az úgynevezett „COOL-TÚRA” program lehetővé tette, hogy megnézzük ezt a nagyszerű, barokk várost egy térkép segítségével. Ehhez szükségünk volt a jó tájékozódó képességünkre és csapatmunkára. A végén eldöntöttük, melyik csapat töltötte ki legjobban a Veszprém nevezetességeiről szóló kvízt.
Kicsit megpihentünk, aztán irány az állatkert. Útközben véletlenül egy szemet gyönyörködtető pipacsmezőre bukkantunk. Mindenki önfeledten szaladgált a csodás virágok között. Az állatkertben sok érdekes állatot láthattunk, biológiai ismereteink is nagyban bővültek.
Ezután a szállásra érkeztünk, amely családias, meghitt hangulatú volt. Este nyárson sütöttük meg a vacsorát, a tábortűz ropogó hangja és kellemes melege mellett. Később éjszakába nyúló beszélgetések után aludtunk is egy keveset.
Másnap a csopaki kalandparkban a fenyvesek ágai között hihetetlen kalandokban volt részünk. Kihívás volt ez mindenkinek, amit nagyon élveztünk.
Balatonfüreden finom ebéddel vártak bennünket. Szerencsénkre remek volt az idő, így hazafele a Balaton kellemes hullámaiban hűsítettük magunkat és élvezhettük a nyár első napsugarait.
Izgalmas volt ez a kirándulás, sok fantasztikus élménnyel gazdagodva térhettünk haza.