“Merjetek nagyot álmodni!”

mazda-rajz-vágott.jpg

A hála évében, hónapjában egy különleges eseményért, megmozdulásért mondtunk köszönetet a gyerekekkel!
Iskolánkban már hagyomány, hogy évi két alkalommal 3 napos „erdei iskolába” utazunk, ősszel és tavasszal. A leutazás mindig körülményes a gyerekekkel, csomagokkal. Ez most sem lett volna másként, hiszen Vértesboglárra, Boglár tanyára utaztunk, amit nem egyszerű megközelíteni tömegközlekedéssel.

És itt jön, hogy kiknek is vagyunk mi, Gémfalvások hálásak?
– Egy Fantasztikus Apukának, aki megálmodta, megszervezte az utazásunkat Budapest-Vértesboglár, Vértesboglár-Budapest útvonalon!
– Több, mint 30 Csodás Embernek, akik idejüket, üzemanyagukat nem sajnálva, EGYÜTT megvalósították 23 tanuló (és 6 pedagógus :)) egy álmát!
Mivel?
Kb. 30 Kabrióval: Mazda MX3, MX5, BMW, Mercedes, Opel, stb. márkájú autókkal.
Nagyon hálásak vagyunk az életre szóló élményért, amit gyerekeinknek nyújtottak az elmúlt napokban, hiszen nélkülük ezek a gyerekek sosem élhettek volna át hasonlót!🙏🤗 Csupa öröm, boldogság ragyogott az arcokon!
Csodás dolog volt megtapasztalni, ezt a fajta összetartást és összefogást a sofőrök részéről, a mi gyerekeinkért!

Idézek az említett édesapa üzenetéből:
„Valami nagyon nagy jót még is kéne tenni, ha már megszülettünk nem hiba élni, kitalálni valami tiszta igaz szerepet, hogy álmaink mint teljesüljenek. Nem kell félni, nem kell félni csak bátran egymás kezéhez érni, nem kell félni, nem kell félni csak bátran egymás szemébe nézni! (Pataki Attila: Nem kell félni!)- KÖSZÖNJÜK, HOGY MEGTEHETTÜK! ”

Kirándulás után, az első napon ezeket az élményeket hosszasan átbeszéltük a gyerekekkel, a boldogságórán.
Gondolataikkal zárom soraimat:
„Jobb Velük a Világ!” 🙏

Képek