Lengyel Laura Óvoda:Katica csoport: Boldogságóra: Úton a célok elérése felé Interjú: Istenes Márkkal Kategória:Videó

A Lengyel Laura Óvoda Katica csoportja izgatottan várta Istenes Márkot, akivel ének-zenei sikereiről beszélgethettek.
A gyermekek izgatottan hallgatták Márkót, amikor arról mesélt, hogy évekkel ezelőtt ő is ebbe az óvodába járt és itt szerette meg a zenét annyira, hogy azóta is a mindennapjaiban ezzel foglalkozik.
Céljainak megvalósítása érdekében az Újfehértói Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola Erkel Ferenc Tagintézmény ének-zene tagozatos tanulója lett, ahol teret engedhetett a zene iránti szeretetének.
Munkájának gyümölcse az, többek között, hogy 12 éves korára a debreceni Rock suli tagja, ahol félévzáró és évzáró koncerteken vesz részt, valamint 2017 novemberében megalakult a White Brass Band bandája, ahol énekel.
A tavalyi év bőven hozott sikereket számára, amelyek közül kiemelte a Like 3 tehetségkutató versenyen elért III. helyezését. A döntőben elhangzott produkcióról készült videót szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe. Elérhető a következő linkre kattintva: https://www.facebook.com/100005675567055/videos/vb.100005675567055/756522511213594/?type=2&video_source=user_video_tab
Eddig elért eredményeihez szívből gratulálunk, valamint további sok sikert kívánunk tanulmányaihoz és zenei álmainak megvalósításához!