Légy boldog!

Intenzív hónap áll mögöttünk. Legjobban él bennünk gyermeknapi osztályrendezvényünk, melyet a szülők és tanítónk szervezett nekünk. Trambulinozásra, ugrálóvárazásra, vízipisztoly csatázásra, kosárlabdázásra, focizásra és táncolásra nyílt lehetőségünk. A tánc az egész hónapunkat végigkísérte. A Bee happyvel nyitottuk szinte minden napunkat. A koreográfia teljesen elnyerte tetszésünk. Ugyancsak szívesen végeztük az ugróiskolás feladatokat. Nem jelentett újdonságot, mert néptánc óráinkon hasonló mozgásfejlesztéseket végzünk.
A néptánc óra mellett testnevelés óráink egy részét is már a szabadban töltöttük. A sorversenyen mindhárom feladata, a sziklagörgetés, élelemgyűjtést és az óriás öltöztetés is megkacagtatót mindenkit. A sorverseny után került sor a viharjátékra.
Nemcsak mozgásos óráinkat, de magyar és ének óránkat is kinn a játszótéren tartottuk. Ha az idő engedte minden nap egy órát a Kincses Parkban töltöttünk.
Kézműves tevékenységként mozgásos társast, mozgás kockát és yóga babákat készítettünk. A zárókörben mindenki pozitív élményekről számolt be.

ooo

Képek