Küzdj az álmodért! (2018. február)

Februárban a megküzdési stratégiák lépcsőfokára léptünk. Sajnos ebben a hónapban kevesebb idő jutott a boldogságórákra. Az elmúlt hetekben a fő szerepet a bacilusok és vírusok vették át. Csoportunkban sok volt a hiányzó, beteg kisgyerek és felnőtt, különböző megbetegedésekkel küzdött mindenki. 🙂 Természetesen a megtartott órákon előkerültek a munkafüzet feladatai, rendszeresen végeztünk relaxációs gyakorlatokat. A mesehallgatás és Bagdi Bella dalai sem maradtak el. Az óvodások Bezzeg Andrea meséjéhez csodás rajzokat is készítettek.
Csoportunk vendége volt egy kisfiú édesapja, aki egy hosszadalmas betegségen esett át. Életének erről az időszakáról mesélt a gyerekeknek, akik érdeklődve figyelték az apa minden szavát. Egy másik apuka sporteredményeit osztotta meg velünk, hobbi szinten fut és biciklizik. Elmondta, hogy rendszeres edzés és kitartás által érte el sikereit.
Csoportunk egyik \\\”sztár focistája\\\”, 🙂 Bence pedig elmesélte, neki mennyi mindent kell megtennie azért, hogy kiválóan teljesítsen. Jázmin pedig ügyes tornász. Beszélt a többieknek arról, mennyi szabadidejét \\\”veszik el\\\” az edzések.
Összegeztük a hallottakat és megállapítottuk, hogy az álmainkért mindig küzdeni kell!

Képek