Hám János Líceum

65276702_2336431169948584_6669087421793042432_n.jpg

Téma: Egészséges életmód

Az egészséges életmód témát iskolánk elemi tagozatos diákjaival közösen dolgoztuk fel a városi strand területén található valamikori úttörő tábor helyszínén. Erre az alkalomra az egyes osztályok más-más színű pólóban jelentek meg: előkészítősök kékben, elsősök fehérben, másodikosok pirosban, harmadikosok zöldben, a negyedik osztályosok pedig sötét színű felsőben.
A közös bemelegítés után kezdetét vették a különböző versenyszámok: rövidtávú futóverseny, focimérkőzés valamint változatos stafétajátékok.
A tevékenység során lehetőségük volt megtapasztalni a közös játék örömét, az egymás bíztatásának, megsegítésének felemelő érzését. Az öröm mellett természetesen bőven volt részük testmozgásban, a célok elérése érdekében pedig stratégiákat is ki kellett dolgozniuk. Mindenki számíthatott segítségre akár a diáktársak, akár a tanító nénik részéről, így a sikerélmény mindenik gyermek számára biztosított volt a nap végére.
A gyerekek mindvégig érezték, hogy figyelünk rájuk, fontosak számunkra, hiszen egész évben azon dolgoztunk, hogy jobb legyen velünk is a világ!

Leiti Mónika, tanító

Képek