Hála, hála, hála…..

75289067_2358378144493011_8718930318372896768_n.jpg

Ez egy nehéz téma, főleg óvodás nyelven! Mi mindenért lehetünk hálásak? Minden apró dologért, leginkább azért, hogy békében élhetünk egy gyönyörű ország Zala megyéjének kicsiny falujában, ahol rengeteg természeti csoda vesz minket körül, melyre nap mint nap rácsodálkozhatunk, a színek, az illatok, az ősz szépségei, ezekért mindenért hálásak lehetünk….
A gyerekekkel sok kincset gyűjtünk, amiket felhasználunk az adott feladatokhoz, itt most a sok gyönyörű falevél kapott szerepet, melyből közösen egy levél mandalát készítettünk, majd segítségül hívtuk egy pozitív viselkedés alakulását segítő játékhoz a vidám és szomorú bábjainkat, és ez segített a téma feldolgozásában is!
Szinte mindenki hálás volt valamiért de szerencsére a szomorú fej csak egyszer emelkedett a magasba, így ennek a gyermeknek is sikerült a negatív érzését pozitívvá alakítani, sikerült együtt, mert a többiek segítőkészek voltak vele, a pozitív élményeket pedig jó volt megélni. Sokat játszottunk, nevettünk, táncoltunk, melyben nagy segítségünkre van Bagdy Bella Cd-je is, melyet a gyerekek imádnak, szólt tehát a boldogságdal, melyet követett egy játékos zenés relaxálás is!
Mi is hálásak vagyunk, hogy jól érzehettük magunkat és rátaláltunk a Boldogságóra programra! Köszönjük!

Képek