Erősségeink

87840329_1061269950919336_7602565797273141248_n.jpg

Erősségeink…Saját bejegyzést kell, hogy kapjon: Dió kutya, iskolánk terápiás kutyája, a “Boldogságforrás”. A terápiás foglalkozások heti két alkalommal, több csoportban folynak, alkalmanként iskolai programokon, más intézményekben is. S nem csak a foglalkozásokon, de a szünetekben is, a puszta jelenléte is megváltoztat érzéseket, elmulaszt reggeli rossz kedvet, mosolyt csal az arcokra, segít felfedezni a jelen pillanat örömét. Tulajdonképpen az iskola lelke lett.
A Foglalkozások vezetője: Koller Rita gyógypedagógus. Aki a szakmai tapasztalatát, az állatok iránti tiszteletét, kreativitását, kitartását, elhivatottságát ötvözve teremtette meg önzetlen módon az élmény lehetőségét. Hálás Köszönet érte!
Dió jelenléte minden témakör feldolgozásában, különböző képességek fejlesztésében, tanulási stratégiák elsajátításában, konfliktus kezelésben, félelmek leküzdésében, egymás elfogadásában, kommunikáció erősítésében, beszéd fejlesztésében, indításában… segít. Az oktatási, nevelési folyamat szerves része. Minden intézményben bevezetném!

Képek