Együtt a legjobb!

261578874_201713035473071_8448053539198958766_n.jpg

Nagyon örültek most is a Boldogságórának. Meghívtuk Boldog Dóri barátját, Rosszcsont Petit is erre a foglalkozásra „Hintaszék”-kel kezdtük, majd a hónap dalára mozogtunk a szövegnek megfelelően ((Bagdi Bella: Ha boldog vagy…)
A kapcsolatokról, a barátságról, a barátokról beszélgettünk. Szerencsére a csoportban is vannak baráti szálak, kapcsolatok, szívesen tevékenykednek, játszanak együtt. A youtube-on néztünk meg egy kis rövid természetfilmet a seregélyek táncáról ( Relaxáljunk a természettel- Seregélyek tánca), ahol példát láthattak az állatvilágban is az összetartásról.
A fecske meg a szalmaszál című verses mesét is a netről néztük meg, hogy könnyebben megértsék a kisebbek is, és követni tudják. Kétszer néztük meg, így már megértették, tudtunk róla beszélgetni.
Megpróbálkoztunk a „fagyott babzsák” című játékkal. Nagyon jól megértették a játék lényegét, ügyesek voltak, nagyon tetszett nekik a játék. Ügyesen segítettek egymáson, figyelték, hogy kinek van szüksége segítségre.
Mindenki lerajzolta a barátját, amit először a faliújságra tettünk ki, és megnéztünk, délután pedig hazavittek, hogy otthon is bemutathassák barátaikat.
Úgy érzem ezen a foglalkozáson is sikerült erősíteni az egymásra figyelést, elmélyíteni a baráti szálakat, érzéseket.

Képek