Egy kis boldogsàg a “rehabon”!

Kedves Bagdi Bella!
Kényszeres pihenőnet tartom, ezért e szokatlan levél. Térdprotézis műtéten estem àt és 2 hete gyógytornászok, figyelő tekintetek mellett próbálok újra megfelelő emberi mòdon járni.
Itt különböző emberi sorsokkal találkozom, hiszen mit is csinálhatnánk mi aorstársak üres időben, mint beszélgetünk, beszélgetünk.
Egyik hétvégén azt a feladatot kaptam, hogy a tornatermi szobabiciklin először napi 1*5 percet majd kesőbb napi 3*10 percet tekerjek.
Az időpontokat csak ugy tudtam ellenőrizni, hogy a telefonomra letöltött Bagdi Bella: Világomban minden rendben van CD-ből hallgattam 5 illetve 10 perces zeneszámokat. Arra lettem figyelmes, hogy betegtársaim lassan jönnek utánam a tornaterembe, hogy milyen zene szòl. Ha pedig már ott voltak mozogtak velem együtt a zenére. Persze kedves Bagdi Bella ne gondolj nagy fittnesz együttlétre hiszen van olyan sorstársam aki tolószékbe féllábon, van aki strokbòl felgyógyulva oldalasan probàl a maga képességeihez mérten helyt állni. De az együttlét humor sokat segít mindenkinek és persze a Zene, ami nem csak pozitív életérzést, hanem egy kis boldogságot, küzdeni akarást sugall mindenkinek!!!!