Derecskei Bocskai István Általános Iskola és AMI 4. c osztály

20170925_123024.jpg

A Magoncok 3.c-s tanulók, akik már az idén 4. c-sek a sikeres pályázatnak köszönhetően a 2017/2018-as tanévben csatlakoztak a Boldogságóra csapatához. Köszönjük, hogy mi is részese lehetünk ennek a nagyszerű érzésnek, amit a pozitív pszichológia módszereivel az órákon átélhetünk.
A Hála világnapján megölelgettük egymást, beszélgettünk arról, hogy ehhez a szóhoz milyen pozitív töltetű érzések köthetők. Felidéztünk, olyan történéseket, ahol a hála érzése hídként vezetett át minket a rossz érzésből a jóba. Megtanultuk, hogy a „köszönöm” szó használata semmibe se kerül, mégis mosolyt csal mindenki arcára.
A kilépő cédulákon ilyen mondatok szerepeltek: Pl. „Ma azt tanultam, hogy a hála elűzi a fejünkből a negatív gondolatokat.” „ Otthon azt fogom elmesélni, hogy bármivel lehet örömet szerezni.” stb.
A 4. b-c osztály nagyon szeret együtt lenni, és ha igazi világbajnok táncosokkal táncolhatunk a Köszönet chelstonra, az igazán BOLDOGGÁ tesz minket, s reméljük, ha a videót megnézitek, egy kicsit ti is részesei lehettek a mi örömünknek.

Képek