Boldog iskola a járvány idején

Március az apró örömök élvezetéről szól. Illetve szólt volna, de közbejött a világjárvány. Egyik napról a másikra megváltozott az életünk. Villámgyorsan átálltunk a távoktatásra, ami hozott rengeteg pozitívumot, de elveszett a legfontosabb. A személyes kontaktus. Hogy együtt élhessük meg az élet hétköznapi, apró de nagyon fontos örömeit.
A megoldás viszont online érkezett a fény gyorsaságával. Ezúton is szeretném megköszönni a Jobb veled a világ alapítványnak és a Boldogságóra – nak, hogy nem hagytak minket magunkra a nehéz időkben és hihetetlen gyorsasággal elkalauzoltak minket a virtuális boldogságóra megoldásához.
A diákoknak pedig külön köszönöm, hogy még így is hajlandók ebben részt venni és a feladatokat megoldani. Hihetetlen kreativitásról tesznek tanúbizonyságot!
A karantén első hetében biztató üzeneteket, motivációs szövegeket küldtek egymásnak és nekem. Majd „receptre” írták fel a koronavírus elleni gyógyszert.
Egészségügyi iskola lévén készítettek a diákok egy rövid oktatóvideót a fertőzés megelőzéséről és a kézmosás fontosságáról.
A buli kedvéért készült egy kis „kedvenc dalaink” videó is, ahol a vidám képek mutassák, mik számunkra az élet apró örömei.

ooo

Képek