Bodogságnapló

IMG_20191011_102828.jpg

Miután megbeszéltük mivel foglalkozunk, nevetésversenyt tartottunk. Ezután a játék után még az is a mosolygós szmájli jelhez állt, aki az óra elején szomorkodott. A kivetítőn elolvashatták az állításokat tartalmazó mondatokat, melyekről olyan rajzot kellett készítsenek párban, ami a lehető legjobb következményét jelentheti az adott eseménynek. Ezek után az optimista szemléletről beszélgettünk. Érdekes volt visszahallani a tavaly is már megfogalmazottakat, miszerint egy az osztályból távozó leány hiányzik ugyan nekik, de Júliának jobb, mert nem kell azóta korán kelnie. Ezek után arról beszélgettünk, ki vezet naplót, mi kerülhet bele egy-egy nap után. Ismét a kivetítőn megnézhették az ehhez a témához kapcsolódó képet, és ez alapján írtak a saját naplójukba.
Néhány részlet a született alkotásokból:
„Kedves Naplóm! Ez a nap nagyon jó volt, azt eltekintve hogy voltam egy túlélőversenyen, ami arról szólt, ki tudja megmászni a nagy falat, ami alatt víz volt és benne cápák. Majdnem beleestem, de szerencsére az én jószívű, segítőkész társaim épp még idejében kaptak el, így túléltem ezt a megpróbáltatást.”
„Ma egy műsorban voltunk, ahol ki lehetett próbálni magunkat. A meredek falon sehogy sem sikerült feljutnom. Meglepő módon idegenektől kaptam a segítséget, akik nagyon erősek és vakmerőek voltak, így a végén én is feljuthattam.”
„A mai edzésen falat kellett másznunk. Én vagyok az egyedüli lány, ezért segítségre szorulok néhány dologban. Mikor már majdnem leestem a fiúk a segítségemre siettek, közös erővel felhúztak. Nagyon jó érzés volt! Természetesen megköszöntem. Nagyon kedvesek és segítőkészek. Imádom őket! Hogy ha a társaimmal vagyok boldog leszek!”

Képek