Az Újév dala

71607099-B588-4CC0-AEF5-E707D16C2BEA.jpeg

Relaxációs zene hallgatásával kezdtük meg a foglalkozást.
Majd az újévi fogadalmakat beszéltük meg, ki mit ígért meg magának, min szeretne változtatni, milyen új dolgot fog csinálni. Ezt követte a kitűzendő célok fajtáinak megbeszélése és hogy hogyan lehet a céljainkat megvalósítani. Minden tanuló személyes példákat hozott fel, majd tervezőt készítettek, amelybe az éves célkitűzéseik kerültek. Elképzelték, majd lerajzolták az elérendő célokat, a rajzokból pedig tabló készült. Minden diákom tisztában van azzal, hogy , ha hiszünk és bízunk magunkat, minden sikerül!
Megbeszéltük a gyerekekkel, hogy nem csak a célok kitűzése a fontos, hanem azt is tudnunk kell, hogy hogyan fogjuk megvalósítani őket. S ha már megvannak a terveink, legyünk kitartóak é, egy percre sem adjuk fel. Ha hiszünk abban, hogy el tudunk valamit érni és mindent meg is teszünk érte, szinte biztos, hogy célba jutunk.
Az Újév dalát választottuk feladatként. Miután megbeszéltük a fogadalmainkat, a céljainkat, nem volt nehéz dolgunk egy tudatos, célorientált, magabiztos gondolkodást tükröző dalt együtt megírni a gyerekekkel!
Nagyon tetszett mindannyiunk számára a feladat, a dal pedig önmagáért beszél… ☺️

Képek