Álmodozó Kipikopik

N.Olivér.jpg

Motiválás képpen meghallgattuk B.Bella: “Van nekem egy álmom” c. dalát, és elkezdtünk beszélgetni, hogy ki mit szeretne megtanulni, mit szeretne elérni az életben. Nagyon aranyosak voltak amikor elkezdték sorolni a céljaikat. A fiúk egy szuper autót szeretnének venni maguknak ha felnőttek lesznek.
Két kisfiú mondta, ehhez ők hogy sok pénzt szeretnének keresni, hogy megtudják venni. A fiúk többsége szeretne az Édesapjával együtt dolgozni. VA először szeretne iskolába menni, hogy megtanuljon olvasni, és írni, hogy okos legyen. H.Panna szeretne mennyasszony lenni, és férjhez menni, és szeretné ha kistestvére születne. Sz.Á. szeretné megtudni, hogy léteznek-e boszorkányok, és szeretné megtanulni azt, ahogyan ők tudnak gyógyítani a gyógynövényekkel. Sokan mondták azt, hogy szeretnének felnőttek lenni, és tudni mindent, amit a felnőttek tudnak.
Ezután lerajzoltuk azt, amit szeretnénk megtanulni, és elérni az életben. Majd a gyerekek kérésére meghallgattuk, és eljátszottuk B.Bella: Ha boldog vagy… c. dalát. Ez a dal lett csoportunk kedvenc dala.

Képek