Álmodni Jó!

célok.jpg

Céljaink elérése érdekében elengedhetetlenül fontos a hit, – miszerint amit csinálunk sikeres lesz, – a csapatmunka, együttműködés, elfogadás. Olyan célokat kitűzni, amelyeket teljesíteni tudunk. Fontos, hogy komfortzónánkból kilépve mindig szem előtt tartsuk céljainkat tudván, hogy mit szeretnénk elérni.
A hónapot beszélgetéssel kezdtük, az álmainkról – céljainkról. Olyan célokat tűzzünk ki amit megtudunk valósítani, rövid távú célokat. Ezeken a foglalkozásokon a mozgáskotta az amivel céljainkat elérjük. Mindenki olyan célokat fogalmazott meg amit a boldogságóra/mozgáskotta foglalkozáson el is tud érni. Készítettünk egy táblázatot és azon tudjuk majd jelölni, hogy ki mikor éri el a célját.
Ezt a témakört a mozgással összekötve tudjuk megvalósítani, a Mozgáskotta jó gyakorlatunk jó célt szolgált. Itt a mindennapi gyakorlásnak van nagy szerepe – mivel célunk az volt, hogy mindenki az egyéni képességeihez mérten tudja teljesíteni a feladatokat.
Színes feladatok sorra áll rendelkezésükre, nagyon ügyesen vették/ veszik az akadályokat, teljesítik a feladatokat, hiszen mindennap elővesszük és boldogan, jókedvvel telnek ezek a foglalkozások. Ennél a feladatnál a kollégium összes gyereke bekapcsolódott.
Közös célunk a boldogságfal/ fa frissítése, továbbá, hogy minden gyerek mosolyt csaljon a felnőttek arcára. Erre a feladatra a faliújságon lévő mosolyokat használták.

Képek