„A varázsszemüvegek ereje”

pjimage.jpg

Izgalommal és kiváncsian várták a Mackók az októberi Boldogságorákat.
Elkészült csoportunkba a Boldogságvár, és már türelmetlenül várjuk azt a napot mikor beléphetünk ebbe a csodálatos várba. De addig is a második lépcsőfokon álltunk, ahol új kalandok vártak.
Ebben a hónapban Tódi törpe látogatott el hozzánk. Megtudtuk ki is ez az érdekes törpike és milyen csodálatos varázsszemüvegje van neki. Elmesélte nekünk, hogyan kell használni az ő varázsszemüvegjét és alkalmunk volt nekünk is kiprobálni. Nagy örömmel probáltuk fel mindannyian ezt a varázsszemüveget és elmondtuk mi sok szépet látunk rajta keresztül. Miután Tódi törpe elment, a gyerekek kérésére, készitettünk mi is varázsszemüvegeket, amelyeket boldogan és büszkén vitték a gyerekek haza. Otthon is elmesélték a szemüvegek varázserejét és megtanitották a szűöket is ezek használatára. Másnap egy nagyon nay meglepetésbe volt részünk. Tódi törpének nagyon tetszett nálunk és örvendett, hogy a gyerekeknek tetszett a varázsszemüveg, ugyhogy meglepetés csomagot kaptunk tőle. A csomagba minden gyereknek vol egy varázsszemüveg. Nagy volt az öröm mikor ezeket kibontottuk és játszodtunk velük. Úgy egyeztük meg a gyerekekkel, hogy ezek itt maradnak az óviba, egy varázsdobozba és mikor kedvük támad vagy úgy érzik, hogy szükségük van a szemüvegre, bármikor elkérhetik és használhassuk az óviba.
Tódi törpe segitségével megtanultuk szebbnek látni a világot, a körülöttünk lévő sok csodás dolgot, a személyeket és önmagunkat is.
Köszönjük!

ooo

Képek