A társaim és én

Boldogság-óra-november-kép.jpg

Átbeszéltük először az elmúlt időszak optimista eseményeit, mély nyomot hagyott bennük Boldogfalva és Szomorúfalva története. Sok- sok örömteli apró eseményekről számoltak be és szerintük ők Boldogfalván laknak. Senki nem érezte magát Szomorúfalván az utóbbi időben.
Két igaz egy hamis állítást kellett mondani valamelyik társukról, hiszen elsősök vagyunk ezt leírni nem tudtuk, és kitalálni kire gondolt a felszólaló. Jókat nevettek, sokat fejlődött a szókincsük.
Névjegykártya készítése volt a következő feladat ezt nagy élvezettel csinálták, jelekkel kellett lerajzolniuk a pozitív és negatív tulajdonságaikat. Elég jó önismeretről és őszinteségről tettek bizonyságot. Nagyon komolyan vették a negatív tulajdonságokra tett első lépések megtételéhez tett “fogadalmakat”.
Az utolsó feladat volt a meleg zuhany, ennek volt a legnagyobb sikere. Aki kiállt háttal az osztálynak és róla csak jót lehetett mondani szinte úszott a boldogságban, amikor hallotta miket mondanak róla a többiek.
A végén meghallgattuk B.Bella dalát. Énekeltük, tapsoltunk táncoltunk rá, nagyon tetszett nekik és a végén egy nagy ölelést tartottunk.

Képek