A mi céltáblánk!

IMG_20180126_112748.jpg

A boldogságprogram 5. hónapjának témája, a célok kitűzése és elérése volt. Meg kell mondjam, a téli szünidő után is ugyanolyan lelkesedéssel és izgalommal várták a gyerekek a boldogságórát, mint azt korábban is tették. Már nagyon kíváncsiak voltak, mi lesz a következő témánk, amiben kibontakozhatnak és mesélhetnek kedvükre.
Amit kiemelnék az mindenképpen az lenne, hogy az aranyhalas feladat, az mindenkinek elnyerte a tetszését. Megteltek az aranyhalak kívánságokkal, volt akinek pillanatok alatt akadt ötlete, volt akinek több perc is kellett hozzá. Mindenesetre érdekes és a jövőre tekintve, igen komoly kívánságok születtek. Például megfogalmazódott mit szeretnének, vagy éppen mik szeretnének lenni, de talán a legszebb az volt, amikor az egyik aranyhalban azt is olvashattuk, hogy „nagyon szeretném, ha MI mindig lennénk egymásnak”. Mindezekhez kapcsoltuk hozzá, „Az öreg halász meg a nagyravágyó felesége” című mesét és a pecázós játékunkat. Az ígéretkártyákat is elkészítettük és továbbítottuk a címzetteknek.
A különböző feladatok alatt, Bagdi Bella, Van nekem egy álmom, című dalát hallgattuk, majd játékosan, mutogatva el is énekeltük.
A céltáblánk elkészült, a mi számunkra, a közösen megtett utat és a közös célt tartalmazza.
(Nagyon közel vagyunk a célhoz, boldogan nézek vissza, a közösen megtett útra! 🙂 🙂 🙂 )

Képek