A hála megsokszorozza önnmagát…hálalevelek általános iskolai tanárainknak

20190925_104058.jpg

A hála témáját harmadik éve dolgozzuk fel. Idén az általános iskolai tanároknak igyekeztünk köszönetet mondani. Sok mindenért lehetünk hálásak volt, illetve jelenlegi tanárainknak is, amely dolgokat egy csokorba gyűjtöttünk össze a gyerekekkel, majd egyénileg mindenki írhatott egy köszönőlevelet egy volt tanárának, melyet el is juttattunk az általános iskolákba. Emellett nem maradtak el a szülőknek, barátoknak, szerelmeknek megírt üzenetek sem.
Természetesen célba értek a szeretettel megírt “igazi” kézzel írott beborítékolt levelek. Íme egy nekem érkezett válasz üzenet részlete, az egyik általános iskolai kolléganőtől, aki meghatottan írt a neki szánt kedves sorokról. A hála így sokszorozza meg önmagát…

“Megkaptam a levelet, amelyet ma küldtél. Szavakat nem találok rá, mennyire meglepett és egyben meghatott. Nagyon jól esett, hogy volt tanítványom így emlékszik rám, tény, hogy Ők számomra is a nagybetűs OSZTÁLYOMAT jelentették! Nagyon klassz dolgokat tesztek nap, mint nap, ha nagykamasz fiúk, lányok ilyen mélységben megnyílnak előttetek. Sok sikert, örömöt kívánok a továbbiakhoz is! A levelet nagyon köszönöm, a legféltettebb kincseim közé fog bekerülni, az biztos.”

Képek