Felhívás – Hatásmérés felsős és középiskolás, legalább egy éve boldogságórás csoportok körében

Névtelen (29.7 x 21 cm)

Folytatódik a felsős/középiskolás, már legalább egy éve boldogságórás csoportok szociometria alapú kutatása. A kutatásban való részvételt a készlet erejéig ajándékutalvánnyal honorálják az ELTE PPK kutatói. A szociometriai mérés mellett rövid kérdőíveket használnak a diákok mentális egészségének a feltérképezéséhez. Az eredményeket tudományos platformon publikálják. Bővebb információ a kutatásról a kutatók levelében:

Kedves Tanárok!

Szeretnénk titeket egy kutatásban való részvételre invitálni, amelyben a szociometria és a mentális egészség kapcsolatáról szeretnénk pontosabb képet kapni felsős/gimnazista korcsoportban.
A kutatásban való részvételt a készlet erejéig ajándékutalvánnyal honoráljuk. A szociometriai mérés mellett rövid kérdőíveket használunk a diákok mentális egészségének a feltérképezéséhez. Az eredményeket tudományos platformon publikáljuk.

A felvétel egy tanórát venne igénybe, ahol a serdülők egy számítástechnika teremben töltenék ki a teszteket online, az eSzocMet rendszerében. Ha már ismered az applikáció használatát, akkor egy rövid dokumentum átolvasásán kívül, amelyben azt a néhány plusz lépést írjuk le, amik a teszt szerkesztésénél és a beleegyező nyilatkozatokkal kapcsolatban kellenek, nincs szükség extra energiabefektetésre, így ha mostanában tervezel felvételt ebben a korosztályban, akkor érdemes lehet részt venni!
Ha még nem ismered az eSzocMet felületét, akkor a jelentkezés után részletes tájékoztatót küldünk róla. A felület első használatához a tapasztalatok szerint kb 1 órányi időbefektetésre van szükség, de ez megtérül, hiszen a mostani kutatáson kívül is bármikor használhatod az ingyenes felületet szociometriai mérések elvégzéséhez!

Az október 18-ig beérkező, hiánytalanul kitöltetett tesztek azonosítójának beküldése után bármilyen termékre felhasználható 8000 Forintos TESCO vásárlási utalványt küldünk a megadott email címre.

Jelentkezni a boldogsagorak.eszocmet@gmail.com email címen tudtok.

Minden érdeklődőt szeretettel várunk!

Üdvözlettel:

Diósi Karola és Hoffmann Tamás kutatásvezetők