Búcsúzunk

2024-06-30_23.41.03-1.jpg

Ebben a hónapban visszatekintettünk a mögöttünk álló és élményekkel teli hónapokra, sokat beszélgettünk arról, milyen boldog percekben volt részünk.
Hálát adtunk azért, hogy év végére sokat fejlődtek gyermekeink, barátságok születtek és hat kisgyermeket útnak indíthatunk az iskolába. Hálásak vagyunk minden boldog percért, amit együtt tölthettünk a gyerekekkel. Sok-sok izgalomban volt részünk, melynek emlékét őrizzük, dédelgetjük és kacagva emlegetjük, a barátságokat pedig ápoljuk nemcsak a gyerekek, szülők is egymás között. Ahol tudunk, segítünk, hiszen itt van a nyári összevonás, több csoport ilyenkor összevonásra kerül. Vannak céljaink, álmaink a nyárra vonatkozóan és az iskolakezdésről is sokat beszélünk. Tudjuk, hogy ezek a hónapok sem lesznek akadálymentesek, de törekszünk mindennek a jó oldalát nézni és törekedni a céljaink elérésére. Sokat mozgunk, sokat vagyunk már az udvaron, és a családtagokkal is egyre több alkalmunk van kikapcsolódni, kirándulni.
Mostmár sokan élvezzük a szünidőt, aki még jár óvodába, sokat kertészkedik velünk, de az eltelt egy év Boldogságórás foglalkozásai örökre emlékezetesek lesznek számunkra. Ősztől új csoporttársakkal, ismét integráló autista csoporttal próbálkozunk majd Boldogságórás foglalkozásokat megtartani. Reméljük, hogy velük is ilyen emlékezetes, élménydús perceink lesznek.
Arra törekedtem, hogy a boldogságórák velünk és az integráló csoportokban is boldog percekben, izgalmas kalandokban, gazdagságban teljenek, és úgy érzem, hogy egy hosszú utat jártunk be szeptembertől mostanáig. Hálával tartozunk a boldogságóráknak!❤️
Boldog nyarat, emlékezetes perceket kívánunk mindenkinek.

Mészárosné Ádám Andrea
óvodapedagógus, óvodaigazgató-helyettes
Maglódi Napsugár Óvoda
Nyuszi csoport

Képek