2020.03.20. A Boldogság Világnapja

Ez a nap a miénk! A mienk, a Tietek, akik több mint 6 éve dolgoznak azon, hogy gyermekeink érzelmi jóllétszintje növekedjen, megküzdési képességeik javuljanak és ezáltal mentálisan erősebb, boldogabb felnőttek legyenek.

A Boldogság Világnapja azért is a mi ünnepünk, mert évről-évre ezen a napon publikáljuk a Boldogságtérkép kutatást, ami képet ad a magyar társadalom mentális jóllétszintjéről és az eredmény mögötti okokról és összefüggésekről.

2020.03.20. A Boldogság Világnapja

Kérünk Benneteket, járuljatok hozzá, hogy a Boldogság Világnapja még inkább a mi napunk legyen!

Szeretnék, ha minél több Boldog Óvodában és Boldog Iskolában tartanátok Boldogság Napot ezen a napon, március 20-án, így is felhívva a figyelmet a világnapra és arra, hogy milyen fontos a saját és gyerekeink mentális jóllétére való odafigyelés. Idén ez a nap péntekre esik, így talán megoldható lenne az is, hogy ezen a napon kinyissuk a Boldogságórákat és nyílt óra, nyílt Boldogság Nap keretében mutassuk meg a szülőknek, érdeklődő pedagógusoknak a módszer sajátosságait.

Természetesen mindehhez mi is készülünk! Ezen az oldalon letölthető forgatókönyvet és ötleteket találtok a Boldogság Nap megszervezéséhez. Tudjuk, hogy a sok mindennapi dolog mellett nem könnyű beépíteni plusz feladatokat, de hisszük, hogy ahogyan a programot, ezt is örömmel készítitek majd elő és látva a sok mosolygó szempárt azt érzitek majd, hogy megérte a befektetés.

Nagyon köszönjük, hogy részesei lesztek az Országos Boldogság Napoknak.

A Boldogság Nap, vagy akár egy teljes Boldogság Hét megszervezéséhez itt tudjátok letölteni az általunk előkészített ötlettárat, használjátok fel bátran, kreatívan, nagyon sok szeretettel készítettük nektek!

A dokumentum letöltése PDF formátumban történik. A letöltést követően a file általában a feltöltések vagy downloads mappába kerül.

2020.03.20. A Boldogság Világnapja

Nagyon örülnénk, ha a közösen átélt élményeiteket velünk és egymással is megosztanátok, így arra bíztatunk titeket, hogy a megvalósult eseményről töltsetek fel képes, írásos, vagy videós beszámolót az oldalra a bejegyzések közé „Boldogság Nap 2020” címmel és posztoljatok róla a Facebook oldalatokon is #boldogsagnap2020 és #boldogsagora feliratokkal, hogy mások is értesüljenek róla, hogy milyen jó a boldogságóra csapatába tartozni!

A legkreatívabb és legtöbbeket megmozgató intézményi csapatokat ajándékcsomaggal jutalmazzuk.

Boldogság Napra fel! 😊