Videók

Bagdi Bella, a Boldogságóra program megálmodója a 2018 októberében, közel 1600 pedagógus részvételével megrendezett nagyszabású címátadó ünnepségen beszélt a program alapjairól, elindulásáról, eddigi eredményeiről és jövőbeni terveinkről.

Bagdi Bella, elnök

Jobb Veled a Világ Alapítvány

Prof. Dr. Oláh Attila a program tudományos szaktanácsadója, a Boldogságóra program hatékonyságát vizsgáló kutatások vezetője. Előadásában a boldogságot a pszichológia tudomány szemszögéből mutatja be.

Prof. Oláh Attila

az ELTE Pozitív Pszichológia Kutatócsoport vezetője

Az igazgatónő vezetésével az iskola az idei évben már az Örökös Boldog Iskola címre pályázott, hiszen most már az intézmény összes osztályában tartanak boldogságórákat, pedagógusaik nem egyszer elnyerték már a hónap pedagógusa címet is. Ehhez a lelkes munkához pedig elengedhetetlen a vezető támogatása. Erről és az iskolában eddig elért eredményekről beszél az igazgatónő a videóban.

Budáné Tóth Gabriella

Diósgyőri Szent Ferenc Római Katolikus Általános Iskola és Óvoda igazgatója

A tanítónő iskolájában 2015 óta tartanak boldogságórákat, Gabriella előadásában a csoportjával átélt boldogságórás élményeiből ad ízelítőt és gyakorlati oldalról mutatja be a Boldogságóra program lényegét.

Barta Gabriella

Szolnoki Kőrösi Csoma Sándor Általános Iskola és Alapfokú Művészeti Iskola tanítója

Szabó Márta tanítónénivel (Szent-Györgyi Albert Általános Iskola, Budapest) és fantasztikus csoportjával készített interjút a boldogságórás élményeikről a Petőfi Tv.

Interjú a boldogságórákról a Petőfi Tv-ben Szabó Márta tanítónénivel

Kolozsváron teltház előtt tartott előadást Prof. Dr. Bagdy Emőke és Bagdi Bella a boldogságról és a boldogságórákról. Fantasztikus közönség volt, az előadások után pedig a pedagógusok a boldogságórát bemutató workshopokon vehettek részt, amit Szép Kinga, Kinda Eleonóra és Doltea Enikő tartottak. A videóban egy rövid összefoglaló és élménybeszámoló található.

Prof. Dr. Bagdy Emőke és Bagdi Bella: A boldogság tanulható

Bagdi Bellával, a Boldogságóra program megálmodójával a Mária rádióban készítette interjút Orbán Ágnes.

Interjú Bagdi Bellával a Mária rádióban